Recruiters: Udfordringer af Executive chef Hunters

Once upon a time var hoved jægere ikke mere end almindelige kannibaler. Nogle mennesker stadig se dem på den måde, men executive personalekonsulenter er et afgørende led i en kæde, der holder store virksomheder fungerer godt.
Topplaceringer på enhver organisation diktere formuer af virksomheden, aktionærerne og medarbejderne… og ofte de lokalsamfund, hvor de er placeret. En god executive head hunter kan sikre, at nye topchefernes har de færdigheder, der kræves for holdning og de kommende udfordringer. Han kan også sikre, at den rigtige udøvende er valgt, en hvis stil vil blomstre i det specifikke miljø af dette selskab.
Men udfordringer moderne executive personalekonsulenter at være effektiv. Jeg fanget op med Esther Barzel, medejer af Online Recruiter Register ().
Q: Hvad er de vigtigste udfordringer af executive hoved jægere i dagens erhvervsklima?
A: til at starte med er det geografiske nettet blevet meget bredere. En head hunter i, siger, New York City eller Toronto, kan ikke længere stole på at finde den rigtige kandidat midt i byen. I virkeligheden, den ideelle kandidat kan være blot få minutter væk via internettet, men han kan være placeret i et andet land eller endda på et andet kontinent. Vi kigger på en ny race af executive personalekonsulent.
Q: internettet bør gøre sit job lettere, right?
A: Ja… og nej. Han har til at bogføre kravene flere steder og støvtætte gennem flere potentielle kandidater at finde juvelen han søger. Sin voldsomme arbejdsbyrde vokset så faktisk.
Q: plus, jeg formoder, han stadig står over for udfordringer af gårsdagens?
A: det er rigtigt. Han har stadig at gøre kontakt med potentielle kandidater, foretage indledende interviews, oprettet møder med virksomheden, deltage i minut detaljer, korte intervieweren, osv.
Q: Hvad med opfølgning?
A: Ja, der er, selvfølgelig, opfølgning kræves efter hver samtale, både med klienten og udsigten. Det er et travlt job.
Q: så hvordan internettet gør livet lettere for en executive personalekonsulent?
Sv.: nu har du online-fællesskaber og opslagstavler, såsom Monster.com, hvor du kan placere annoncer for positioner. Dette gør det lidt nemmere at kaste ens net. Mapper som vores hjælpe head hunters tiltrække kunder, så de kan bruge flere rekrutteringsopgaver og mindre tid på forretningsudvikling.
Q: ikke online opslagstavler og mapper bare betyde den head hunter har at tilbringe mere tid i flere steder?
A: ja og nej. Online ressourcer er lettere søgte end, siger, papir. Vores recruiter directory giver arbejdsgiverne mulighed for at søge efter geografi eller ved at kald, eller type af holdning. Dette betyder, at de kan finde en personalekonsulent, der har specialiseret sig i farmaceutiske salg, eller som har specialiseret sig i regnskab, eller hvad feltet. Den head hunter tilbringer mindre tid på at besvare spørgsmål fra folk, der aldrig vil være deres klienter.
Q: og jeg formoder, det virker begge veje?
A: Ja, får ansætteren CV’er fra kun mennesker, der er sandsynlige kandidater til typerne af stillinger han arbejder på. Farmaceutiske recruiter, vil for eksempel ikke få et CV fra en person, hvis baggrund er i aeronautiske ingeniør.
Sp.: wow, er det en mundfuld. Jeg ved ikke, hvis jeg selv kunne gentage der.
A: mange executive personalekonsulenter kunne ikke gentage det, enten. Så internettet er at gøre det lettere for dem at modtage cv’er målrettet til deres område af ekspertise, spare dem tid… ikke at nævne overanstrengelse af deres tunger.
På dette humoristisk notat takker vi Esther til at tage sig tid til at forklare, hvordan internettet er at gøre livet mere komplekse og lettere for executive personalekonsulenter og head hunters.